• Hoofd Instructeur
  • Assistent Instructeur
  • Instructeur worden

Koos Cuijpers
Eigenaar Dutch Krav Maga Federation (DKMF) en DKMF Fight Concepts
Founder Combat Krav Maga Reality Based Systems
Founder Krav Maga Hybrid Systems
Chief Instructor Combat Krav Maga RBS
Chief Instructor Krav Maga Hybrid Systems
Advanced instructor Knife Fighting
Advanced instructor Filipino Boxing L5

Al ruim 20 jaar actief in de reality based zelfverdedigingssystemen onder de inspirerende
(bege-)leiding van onder meer onder Moni Aizik, Jim Wagner, Maj. Avi Nardia, Bill Kipp, Branimir Tudjan, Frans Stroeven e.a..

Na diverse opleidingen in verschillende Krav Maga systemen/stijlen overheerste een gevoel van ontevredenheid met het aangebodene. Met een aantal gelijkdenkenden resulteerde dat in het opzetten van een trainingsgroep van uitsluitend professionals. Connectie met de bron is er, in die zin dat bijna elke week een IDF-instructor aanwezig is tijdens de training.

Het belangrijkste kenmerk van onze trainingsgroep is dat wij constant vernieuwend zijn, niet om te vernieuwen maar om een systeem te hebben dat echt werkt en gelijk loopt met de tijd waarin wij leven. Daartoe worden vernieuwende trainingsmethodieken ontwikkeld om deelnemers het optimale te kunnen bieden wat betreft techniek maar vooral mindset en tactische vaardigheden eigen te laten maken.

Belangrijk kenmerk is verder dat wij een niet-commercieel oogmerk hebben.

 

Vanuit deze trainingen in Duitsland en met name ook de training en opgedane inzichten binnen het FMA/Eskrma, Krabi Krabong, Defence Lab, TCFS e.a. ontwikkelde ik het huidige systeem 'Krav Maga Hybrid Systems'. Meer over het systeem vind je elders in deze site.
Tijdens een seminar, gehouden in een trainingslokatie van een anti-terreur eenheid in Duitsland - juni 2012 - is Krav Maga Hybrid kritisch bekeken door diverse professionals op het gebied van reality based systemen. Dat resulteerde onder meer in een uitnodiging om naar Israel te komen voor een instructieweek.

Naast training heb ik heb ik een schat aan ervaring over hoe het er in 'de echte wereld' aan toe gaat. Als foto-journalist maakte ik vooral reportages aan de 'rand van de samenleving'. Gedurende ruim 10 jaar werkte ik voor internationale persbureaus in spanningsgebieden overal ter wereld. Conflictsituaties, fysiek geweld, agressie, oorlogshandelingen etc. waren bijna aan de orde van de dag tijdens deze carriere.

Deze ervaringen vormen het fundament dat het systeem realistisch, praktisch en vooral nuchter heeft gemaakt.

DKMF Fight Concepts is geen Krav Maga museum maar een organisatie die zelfverdediging serieus neemt, nooit echt tevreden is en altijd op zoek is om studenten het beste van alles te kunnen bieden.

Assistent Instructeur Level 1 (i.o)

Mijn naam is Frank Weideman en ben 31 jaar.
Ik werk al 10 jaar als gevangenisbewaarder waar ik verschillende extra taken erbij doe.
Via het werk krijgen wij veel zelfverdedigingstrainingen, maar zelf ben ik nooit tevreden over de kwaliteit en toepasbaarheid van de technieken.

Na een aantal jaren te hebben gekickbokst, kwam ik in contact met DKMF Fight Concepts. In dit systeem is Pangamot en mesvechten (Eskrima) verwerkt.
De technieken en mindset zijn puur voor de straat zonder fancy bewegingen; het systeem is zeer offensief. Iets dat mij erg aansprak.
Nu train ik al 3 jaar bij Dhr Koos Cuijpers; Krav Maga Hybrid System, Pangamot en Knifefighting en mijn toekomstplannen zijn dat ik personal trainer wil worden, sport masseur en hoofdzakelijk werk als instructeur Krav Maga Hybrid System bij DKMF. Bezoek ook mijn FB-pagina SportProfs: http://wqd.nl/pL0d

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan mede door verschillende incidenten op het werk en dat neem ik mee in de training om mijzelf te kunnen verbeteren.
Iedereen zou dit systeem moeten leren voor zijn/haar zelfvedediging op straat.
Het feit is dat er tegenwoordig veel geweld wordt gebruikt waarbij het gebruik van wapens zoals een mes of een lang wapen niet wordt geschuwd. In het Krav Maga Hybrid System zijn de technieken praktisch hetzelfde in zowel het ongewapend als het wapende gevecht.
Met name door mijn mesvechttrainingen worden mijn reactiesnelheid en bodyangel veel sneller en dat completeert mij als allround vechter.

 

Is met deze korte bio jouw interesse gewekt in het Krav Maga Hybrid System kom dan eens meetrainen. Dat kan in Almere op maandag en vrijdagavond en in Amsterdam op dinsdagavond en zaterdagmiddag.
Op dinsdagavond geef ikzelf les in Amsterdam.
Opleidingen KRAV MAGA HYBRID SYSTEM: Apprentice- en Basic Instructor Courses
DKMF Fight Concepts zoekt mensen die hard willen werken, een realistische kijk hebben op zelfverdediging, willen meeliften op het succes van DKMF Fight Concepts EN zich willen laten opleiden tot instructeur.
   

Pak je kans om opgeleid te worden tot Krav Maga Hybrid System instructor. KMH behoort tot 's werelds meest effectieve zelfverdedigingssystemen en is sinds de erkenning in 2012 geadopteerd door duitse antiterreur eenheden.
Start nu al met de training om voorbereid te zijn op de opleidingen die eenmaal per jaar gegeven worden.

Je hoeft overigens niet persé instructeur te (willen) worden na de opleiding. Je kunt de cursus ook gebruiken om snel en effectief je eigen vaardigheden naar een veel hoger niveau te pushen, je kennis en vaardigheden snel te verdiepen of om jouw studentenlevels in één keer te halen en dan direct door te gaan met de advanced trainingen.

Er worden twee opleidingen aangeboden:
(1) Apprentice Instructor Course: voor hen die instructeur willen worden en voor iedereen die in korte tijd de basis van het hele systeem onder de knie willen krijgen of hun al bestaande vaardigheden grondig willen verdiepen. Toegang tot de cursus heeft iedereen met een gezonde kijk op reality based gevechtssystemen, een achtergrond in eender welke vechtsport op enig niveau, een redelijk tot goede algemene lichamelijke fitheid, de bereidheid nieuwe inzichten te verwerven op het gebied van gevechtssystemen, kravisten uit andere KM stromingen.

(2) Basic Instructor Course. Met deze cursus bereik je een hoog niveau in het Krav Maga Hybrid System. Alleen toegang voor hen die de Apprentice Instructor Course hebben afgerond. Er bestaat wel een mogelijkheid om in deze cursus in te stappen voor hen die de Apprentice Instructor Course niet hebben gedaan; zij die in een ander Krav Maga systeem al een gevorderd niveau bereikt hebben en daar de hiaten hebben ontdekt kunnen deze invullen met deelname aan de Basic Instructor Course. Neem contact op voor deze mogelijkheid.

   

Op dit moment is er plaats voor instructeurs die
• trainingen kunnen waarnemen
• inhoudelijke en technische ondersteuning willen bieden aan bestaande vestigingen
• (intro-)trainingen kunnen verzorgen bij organisaties die switchen naar Krav Maga Hybrid System
• eigen, zelfstandige, vestigingen willen opzetten
• trainingen van de hoofd-instructeur kunnen waarnemen

DKMF Fight Concepts zoekt ook nog mensen die
• de hoofd-instructeur terzijde willen staan als assistent bij bezoek aan nieuwe vestigingen
• als assistent van de hoofd-instructeur willen fungeren bij demo's, gasttrainingen en seminars

DKMF Fight Concepts biedt jou een kans om een opleiding te volgen tot apprentice- of basic instructor Krav Maga Hybrid System.

Wil jij lesgeven of een zelfverdedigingssysteem leren voor je eigen veiligheid?
Of wil je een van ’s werelds beste zelfverdedigingssystemen snel beheersen én begrijpen?
Stap dan in de wereld van Krav Maga Hybrid System!

Velen gingen je voor want zij ontdekten dat Krav Maga Hybrid System het enige systeem is dat er op straat werkelijk toe doet. Niet voor niets hebben ondermeer anti-terreur eenheden en andere organisaties het systeem of delen daarvan van Koos Cuijpers in eigen trainingsprogramma opgenomen!

Krav Maga Hybrid System is een sterk gemoderniseerde vorm van een Israëlische Martial Art, ontstaan in de 40-er jaren van de vorige eeuw.
Die Martial Art voldeed toen uitstekend, het was zelfverdediging in optima forma en de organisaties die het systeem bewaken zijn trots op de ver doorgevoerde mindset van verdediging.

Maar met verdedigen alleen ben je er niet ... zou het er een keer werkelijk op aan komen!

Krav Maga Hybrid System is veel meer en kenmerkt zich door zijn aanvallende mindset op het hoogste niveau; vanuit tactische én strategische overwegingen kan dat het ultieme verschil tussen leven en dood uitmaken. Het oorspronkelijke Krav Maga voorziet daar niet in!

De mindset van Krav Maga Hybrid System is de aanval op het hoogste niveau!

Vanwege de ongekende combat mentaliteit die de FMA kenmerken is Cuijpers deze stijl gaan bestuderen en trainen en is instructeur geworden onder GM Frans Stroeven.
FMA, ontwikkeld op het slagveld, houdt het ‘totaal gevecht’ in, alles is toegestaan; de overwinning is het enige dat telt.  Krav Maga Hybrid én onder meer FMA is een combinatie die garant staat voor die overwinning.

Krav Maga Hybrid System heeft ook - met name - stok- en mesvechten in het programma opgenomen. Want ben realistisch: verdedigingen tegen snij- steek- en slagwapens kunnen alleen een kans van slagen hebben als je weet hoe je die wapens hanteert.
Alleen in het Krav Maga Hybrid kun je je deze vaardigheden eigen maken in de context van een ultiem gevechtssysteem.

Cuijpers heeft daar unieke methodieken, concepten, aanvalsflows en trainingsdrills voor ontwikkeld! Allen direct toepasbaar daar waar het nodig is: de straat!

Dus ..
Wil jij instructeur worden in Krav Maga Hybrid System?
Wil jj een extreem hoge vorm van zelfverdediging?
Wil jij het aanbod in je sportschool vergroten met echte zelfverdediging?
Wil jij je fighting skills in korte tijd naar een veel hoger niveau pushen?
Wil jij ook voor elk deelgebied specialistische trainingen?
Wil jij (on)gewapend kunnen vechten?
Wil jij toegang tot mijn Expert-Class training?
Wil jij je eigen gevechtssysteem realistischer en agressiever maken?
En ben je ook bereid om hard te trainen?

Dan ben ik op zoek naar jou! Teken in voor een van de opleidingen en ik zal je fysiek trainen en je de mindset van een vechter geven.

Aanmelden of meer informatie?
Wil je jezelf inschrijven of wil je meer informatie over de verschillende instructeursopleidingen? Neem dan contact op!

Met vriendelijke groet,
Koos Cuijpers
Directeur DKMF Fight Concepts
Oprichter Dutch Krav Maga Federation
Founder Krav Maga Hybrid Systems

   
De kosten voor de opleidingen bedragen € 675,=.
De opleiding omvat 10 bijeenkomsten van elk ca. 3 uur incl. voortgangstest en examens. De trainingen worden elke 2 weken gegeven in het weekend.

 


 

GoBack HOME

 

Proeflessen Almere en Amsterdam
Boek hier

 

Snel Contact?
06 - 53 192 418

 

VOORDEEL AKTIES

Last update 12-Jan-2018 20:02
Home Spelregels/Algem. Voorwaarden Visie Seminar Bedrijven Link Vacature Media
••• BINNENKORT start er een dagtraining Krav Maga Hybrid in Almere-Muziekwijk. Speciaal voor iedereen die in de avonduren verhinderd is ••• AKTIE 2018!! Krav Maga Hybrid trainen? Dat kan ook in Almere-Muziekwijk>> Inschrijven vóór 1 februari 2018: geen inschrijfgeld!! > Nog niet overtuigd van het beste zelfverdedigingssysteem? Boek dan 2 proeflessen HIER ••• NIEUW: Street Defense Jeugd 14 - 17 jaar elke donderdag om 19:00 uur. Schrijf je hier in en pak je voordeel! Hier staat de info ••• Proeflessen. Een proefles bij DKMF Fight Concepts betekent 2x meetrainen voor € 15,=. Boek Hier •••• Personal-training door DKMF Fight Concepts, click HIER voor info ••• Vechtsport-training one-on-one? Klik hier voor info•••
Krav Maga Hybrid Knife Fighting Street Boxing Conditie Training Personal Training Current Events Shop Instructeur Lokaties Contact
txt logo