Evolution
Krav Maga Hybrid

KMH is de evolutie van het traditionele Krav Maga, gebaseerd op Eskrima. Het is een niet commercieel, eerlijk systeem dat jouw veiligheid kan waarborgen. Alleen datgene dat werkt op straat wordt getraind.

Wapens
Eskrima / Filipino Martial Arts

Een wapengebaseerd gevechtssysteem uit de Philipijnen waarbij de gewapende technieken direct omgezet kunnen worden naar het ongewapende gevecht. Er worden 2 trainingen per week gegeven; zie ook 'zaterdag training'.

Ongewapend gewapend
Panantukan

Of Pangamot. Er zijn vele benamingen. We hebben het over de ongewapende tak van Eskrima. Het kan niet genoeg benadrukt worden maar een belangrijk kenmerk van Eskrima is dat alle gewapende technieken naadloos overgaan naar ongewapende. In feite leer je dan dus met één inspanning 3 gevechtssystemen: mes- en stokvechten én het ongewapende gevecht.

Gecombineerde  Eskrima én Pangamot training
Zaterdag Training

Een training die nergens anders gegeven wordt: 2 uur Pangamot én Eskrima  gecombineerd trainen;  plús wapengebaseerd Krav Maga. Uniek in de wereld van zelfprotectie  Elke zaterdag van 10:00 - 12:00 uur. Het Eskrima abonnement is inclusief de zaterdagtraining. 

Professionals
Hybrid Combat Systems

HCS is speciaal ontwikkeld voor veiligheidssprofessionals en hen die beroepshalve met geweld en agressie in aanraking kunnen komen.

Vechtsport (Privé-Training)
Personal Training Vechtsport

Je wil een van onze vechtsporten leren maar het lukt je niet aan de groepslessen deel te nemen; Personal Fight is dan de aangewezen weg. Of je wil een stevige intro in een van de vechtsporten hebben alvorens aa de groepslessen deel te nemen. Ook dan is het nuttig een aantal privétrainngen te boeken. 

Legaal
Pocketstick Training

De Pocketstick, of Kubotan, Yawara, is een effectief wapen voor zelfverdediging. Het mooie ... het is legaal!