Evolution
Krav Maga Hybrid

KMH is de evolutie van het traditionele Krav Maga, gebaseerd op Eskrima. Het is een niet commercieel, eerlijk systeem dat jouw veiligheid kan waarborgen. Alleen datgene dat werkt op straat wordt getraind.

Wapens
Eskrima

Een wapengebaseerd gevechtssysteem uit de Philipijnen waarbij de gewapende technieken direct omgezet kunnen worden naar het ongewapende gevecht. KMH en HCS is gebaseerd op Eskrima.

Professionals
Hybrid Combat Systems

HCS is speciaal ontwikkeld voor veiligheidssprofessionals en hen die beroepshalve met geweld en agressie in aanraking kunnen komen.


Conditie
Bokszak Training

Train mee op onze bokszakken en krijg een betere conditie en een strak, sterk lichaam.Deze workout is bedoeld voor iedereen die altijd heeft willen trainen als een vechter maar geen trek heeft in full-contact-training.


Gezondheid!
Personal Training

PT is er in 2 formaten: PERSONAL HEALTH (gezondheid/gewichtsbehersing e.d.) en PERSONAL FIGHT (een snelle intro in onze systemen óf voor het aanleren van een specifieke set technieken. 


Legaal
Pocketstick Training

De Pocketstick, of Kubotan, Yawara, is een effectief wapen voor zelfverdediging. Het mooie ... het is legaal!


Kids
Karate

Respect - Power  - Fun en Discipline zijn de kernwaarden bij Jen's Defense. Kids vanaf 5 jaar zijn welkom maar ouderen natuurlijk ook.


Evenement
Seminar | Clinics | Workshop

(Vecht-)sportscholen en bedrijven kunnen ons boeken voor seminars. Krav Maga Hybrid en Eskrima zijn prima in te passen in alle zelfverdedigingssystemen. U kunt ons ook boeken voor sport-oriëntaties in scholen.